Crosswolf.nl


Ga naar inhoud

IN MEMORIAM Willem Keser

1954 - 2016

 

 Downloads by Crosswolf.nl 

 


Dat had Willem niet kunnen vermoeden, dat hij in de toekomst deel zou worden van de site. Maar als iemand hier een eerbetoon verdient is hij het wel!

 

In 2009 kocht ik mijn jeep en begon kort daarna deze site. Al gauw kreeg ik hulp van Willem die, als eigenaar van de

DL-00-89, op zoek was naar de geschiedenis van de Nekaf en alles wat daar mee te maken had. Wat volgde was een intensief mailcontact en een zeer snelle uitbreiding van de site. Willem was zeer bedreven in het zoeken naar informatie en hield verkopen nauwlettend in de gaten. Hij is verantwoordelijk voor een groot deel van de invulling van de database.

 

Zoals onderstaande foto’s laten zien was Willem, net als ik, zeer geïnteresseerd in alles wat met de tweede wereldoorlog te maken heeft. De DL-00-89 staat hier in Normandie.Downloads by Crosswolf.nl

Downloads by Crosswolf.nl


De laatste mail van Willem kreeg ik op 6 september 2016. Hij was zijn jeep aan het voorbereiden op de Market Garden herdenking en vertelde dat de versnellingsbak er onderuit moest om de koppeling te maken. Zijn laatste woorden "Ik hou je op de hoogte" kon hij niet meer waarmaken, na een hartinfarct en ziekenhuisopname volgde het bericht dat hij op 18 september overleden was. Zijn geliefde jeep is inmiddels verkocht en uitgevoerd naar het buitenland. Al wat rest zijn mooie herinneringen aan een echte Nekaf liefhebber.

 

Rust zacht Willem.

 Downloads by Crosswolf.nlTerug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu