Crosswolf.nl


Ga naar inhoud

Wist U dat.........?

 

 ..........we op dit moment 977 foto's in de database hebben? Onderstaand een grafiek met aantallen kentekens en foto's per kentekengroep. Bij de meeste kentekengroepen zitten we rond de 40% aan foto's en dat aantal groeit met de dag door uw hulp. Blijf helpen om de database zo compleet mogelijk te maken!

 


Nekaf's by Crosswolf.nl


 

 ..........op een vreselijke manier je hobby je ontnomen kan worden? Onderstaande jeep is van Jacques en is in de nacht van 17 op 18 januari 2015 uit een garage aan de Prins Bernhardstraat in Kerkrade gestolen. Als u weet dat de jeep ergens staat of ergens wordt aangeboden bel dan direct de politie. Help mee om deze dieven op te sporen!
Nekaf's by Crosswolf.nl

Nekaf's by Crosswolf.nl


 

 ....... er vreselijke foto's in omloop zijn op internet? (niet voor gevoelige kijkers)


 

 ....... we van de 1530 kentekens in de database vandaag, 806 foto's hebben?


 

 ....... de avonturen van Kees te volgen zijn op http://www.knutseljeep.blogspot.nl


 

 .......... de M38A1 een proefmodel heeft gehad namelijk de M38E1? Willys bracht in 1950 een militaire variant uit van de CJ-4 en noemde deze de CJ-4M. Het US leger gaf aan dit model in 1951 de naam M38E1. Dit prototype werd vanaf 1951 in productie genomen als de M38A1.
Nekaf's by Crosswolf.nl


 

 .......... Leo, eigenaar van de AE-76-09, op zoek moet naar een nieuwe Nekaf? Hij stuurde dit filmpje.

 

pluginspage='http://microsoft.com/windows/mediaplayer/en/download/' id='mediaPlayer' name='mediaPlayer' displaysize='4' autosize='-1' bgcolor='darkblue' showcontrols="true" showtracker='-1' showdisplay='0' showstatusbar='-1' videoborder3d='-1' width="320" height="285" src="http://www.crosswolf.nl/film/AE-76-09.wmv" autostart="false" loop="false">